Omaa tyyliä etsimässä

Omaa tyyliä etsimässä

Voidaan ostaa tyylikkäitä vaatteita ja esineitä, voidaan luoda tyylikkään kuvan tai jopa kokonaisen imagon , mutta emme voi ostaa omaa tyyliä, yhtä kuin emme voi ostaa omaa identiteettiä. Sitä on etsittävä. Yksinään tai ei -  riippuu ihmisen luonteesta ja osaamisesta. Toiset ovat taipuvaisia itsenäiseen luovuuteen. Toiset tarvitsevat ohjausta.

1t854NqPXwY

.

Me emme pidä lähtökohtana sellaisia henkilökohtaisia ominaisuuksia kuten värimaailma, vartalotyyppi tai kasvojen piirteet , vaikka ne voivat inspiroida  tiettyyn tyyliin. Tärkeintä on yksilön omalaatuisuus.

Sen vuoksi  pitää kurkistaa omaan sisimpään.  Sinä tykkäät jostakin, jostakin taas et pidä. Jotain ehkä puuttuu, mutta olet valmis kehittämään sitä. Yritä tehdä oma päätös siitä, millainen olet.  Läheisten mielipide sinusta ei ole aina oikea. Oman tyylin luominen on mahdollinen vasta silloin, jos puet oman identiteetin. Kyse ei kuitenkaan ole pelkästään pukeutumisesta .  Yksilön  tyyli koostuu kaikesta, mitä kuuluu hänen elämäänsä:  ulko-olemus (hius-ja meikkityyli, ryhti, käytöstavat , puhe), harrastukset, koti, suhteet, elämän tapa ... Ensi silmäykseltä autenttinen stailaus ei ole niin yksinkertainen asia,  mutta se on ainoa keino saada tyyli, joka on psykologisesti miellyttävä  ja joka lisää itsevarmuutta ja antaa mahdollisuuden kehitykselle.

 

Размещение ссылок запрещено